Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown
[Lifo]: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown

[Lifo]: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, ενόψει του lockdown

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους

Κυκλοφοριακό κομφούζιο υπάρχει στους δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του lockdown .

Ιδιαίτερα το κέντρο της Αθήνας είναι στο «κόκκινο» σε ό,τι αφορά στο μποτιλιάρισμα, καθώς υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους και τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση επίσης στη λεωφόρο Κηφισού, αλλά και στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της Κατεχάκη. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Από το πρωί η κίνηση είναι αυξημένη, τόσο σε δρόμους όσο και σε καταστήματα , καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν τις τελευταίες αγορές πριν από το νέο lockdown, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές σε αρκετές περιπτώσεις. Αντίστοιχες ήταν οι εικόνες εκτός από την Αθήνα και σε αρκετές άλλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν πολλοί είναι οι Αθηναίοι που επιλέγουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ και να περάσουν αλλού τις επόμενες τρεις εβδομάδες του lockdown, στα χωριά τους ή τα εξοχικά τους. Από το πρωί ήταν αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της πόλης, αλλά και στο ΚΤΕΛ.

Χαρακτηριστικό είναι πως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής, συνολικά 60.279 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών- Κορίνθου και την Αθηνών- Λαμίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!