Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μάχη με τις φλόγες στη Μεταμόρφωση: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της φωτιάς
[Lifo]: Μάχη με τις φλόγες στη Μεταμόρφωση: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της φωτιάς

[Lifo]: Μάχη με τις φλόγες στη Μεταμόρφωση: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της φωτιάς

Στην κυκλοφορία δόθηκαν έπειτα από ώρες δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα

Δόθηκαν πριν από λίγο δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στο ρεύμα προς Αθήνα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όπου είχε διακοπεί από το πρωί λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας διεξάγεται ως εξής:

Στο ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα και τα αυτοκίνητα κινούνται από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα, από το ύψος της γέφυρας Λυκόβρυσης μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Στο ρεύμα προς Λαμία είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα, στο ίδιο τμήμα (από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τη γέφυρα Λυκόβρυσης) και τα αυτοκίνητα κινούνται στις δύο δεξιές λωρίδες.

Η φωτιά στο εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά με σαφώς καλύτερη εικόνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 7π.μ πρωί σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων πλαστικών στην Μεταμόρφωση είχε ως αποτέλεσμα η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας να παραμένει κλειστή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αποτράπηκε ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, αλλά παραμένει σε πλήρη εξέλιξη, γι’ αυτό συνεχίζεται η μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης για την κατάσβεση της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!