Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Live οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα του lockdown στην Αττική
[Lifo]: Live οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα του lockdown στην Αττική

[Lifo]: Live οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα του lockdown στην Αττική

Ζωντανά οι ανακοινώσεις για την εξειδίκευση των αυστηρότερων μέτρων

Ζωντανά οι ανακοινώσεις για την εξειδίκευση των νέων μέτρων στην Αττική , στο πλαίσιο του σκληρότερου lockdown που θα τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Επί μέρους ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ‘Αννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ‘Αγγελος Μπίνης.

Κατόπιν της εισήγησης της επιτροπής επιδημιολόγων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χθες την αναστολή λειτουργίας κάθε μορφής λιανεμπορίου, ενώ στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως, εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία.

Επιπλέον, η έξοδος για ατομική άσκηση θα νοείται μόνο κοντά στον τόπο της κατοικίας χωρίς τη χρήση οχήματος με την μετακίνηση 6. Για τους περιορισμούς ξεκαθάρισε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο η αυστηρότητά τους θα κυμαίνεται, ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού.

Τι παραμένει ανοιχτό και τι κλείνει
Αναλυτικά, παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5:00 το πρωί στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!