Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Λινού: Υποχρεωτική μάσκα και έξω – Αργούμε και είναι εις βάρος μας
[Lifo]: Λινού: Υποχρεωτική μάσκα και έξω – Αργούμε και είναι εις βάρος μας

[Lifo]: Λινού: Υποχρεωτική μάσκα και έξω – Αργούμε και είναι εις βάρος μας

Ανησυχία για την έκρηξη κρουσμάτων στην Αττική όπου ειδικοί προτείνουν χρήση μάσκα παντού αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ «αν χρειαστεί»

Μάσκα και σε εξωτερικούς κρίνει αναγκαία η καθηγήτρια Ιατρικής, Αθηνά Λινού, μετά τα αυξανόμενα κρούσματα στην Αττική με την πρόεδρο των νοσοκομειακών Ματίνα Παγώνη να προτείνει ως και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, η Αθηνά Λινού τόνισε πως αργούμε να πάρουμε αποφάσεις «και είναι εις βάρος μας», ενώ χαρακτήρισε πολύ ανησυχητική την έκρηξη των κρουσμάτων στην Αττική.

«Έχουμε μεγάλο πληθυσμό σε κίνδυνο, είναι πολλοί οι υποψήφιοι να κολλήσουν. Δεν επαρκεί η μάσκα από μόνη της, χρειάζεται απόσταση. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χώρο. Θα έκανα υποχρεωτική τη μάσκα και έξω. Θα προσπαθούσα να αποφύγω το lockdown», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η καθηγήτρια Ιατρικής ανέφερε, ωστόσο, πως δεν χρειάζεται πανικός, παρόλο που «δεν πάνε καλά τα πράγματα», αναδεικνύοντας παράλληλα τον κίνδυνο που ελλοχεύει από τον συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς.

«Δεν ξέρω γιατί αργούμε να πάρουμε αποφάσεις και να λύσουμε προβλήματα. Αργούμε και είναι εις βάρος μας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια», τόνισε, ενώ αναφορικά με το ζήτημα των σχολείων είπε: «Θα αραίωνα τις τάξεις ανεξαρτήτως κόστους και θα εκμεταλλευόμουν τον υπαίθριο χώρο για μαθήματα».

Παγώνη: Αν χρειαστεί απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ – Παντού μάσκες

Ο αριθμός των θανάτων και των διασωληνωμένων από κορωνοϊό μας έχει ανησυχήσει πολύ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των νοσοκομειακών Αθήνας – Πειραιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!