Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: ΚΠΙΣΝ: Virtual το φετινό SNF Run – Αγώνας δρόμου εξ αποστάσεως μέσω app
[Lifo]: ΚΠΙΣΝ: Virtual το φετινό SNF Run – Αγώνας δρόμου εξ αποστάσεως μέσω app

[Lifo]: ΚΠΙΣΝ: Virtual το φετινό SNF Run – Αγώνας δρόμου εξ αποστάσεως μέσω app

Ο αγώνας SNF Run επιστρέφει, αλλά αυτή την φορά θα γίνει «εικονικά» μέσω διαδικτύου

Ο αγώνας SNF Run επιστρέφει, αλλά αυτή την φορά θα γίνει «εικονικά» και ετεροχρονισμένα, μέσω εφαρμογής στα κινητά, και όχι στο ΚΠΙΣΝ όπως συνέβαινε πριν την πανδημία κορωνοϊού.

Το φετινό, Summer Nostos Festival RetroFuture, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και καλεί τους λάτρεις του αθλητισμού να τρέξουν, όπου και αν βρίσκονται, ενισχύοντας οικονομικά τα νοσοκομεία της χώρας. «Με τον αγώνα Virtual SNF Run κρατάμε αποστάσεις, αλλά διανύουμε ακόμα μεγαλύτερες, καλύπτοντας κάθε περιοχή της Ελλάδας. Πρώτη φορά εξ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και για καλό σκοπό!»

Όσοι αποφασίσουν να τρέξουν στο Virtual SNF Run, μπορούν να επιλέξουν ποια ημέρα θα κάνουν την δική τους διαδρομή, μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τρέξει – ο καθένας τη μέρα και την ώρα που τον εξυπηρετεί – μέσα σε ένα διάστημα 7 ημέρων: από την Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου.

Μπορείτε να τρέξετε οπουδήποτε: στο βουνό, στην παραλία, στο πάρκο, στον δρόμο – ακόμα και στον κήπο ή στη βεράντα του σπιτιού.

Πώς θα λάβετε μέρος στον Virtual SNF Run

•Κατεβάστε online εφαρμογή στο κινητό σας και κάντε δωρεάν την εγγραφή σας (Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής μέσω εφαρμογής θα ανακοινωθούν σύντομα)

• Επιλέξτε τη μέρα και ώρα που επιθυμείτε να τρέξετε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!