Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κορωνοϊός: Ο Ρούτε διαβεβαίωσε τους Ολλανδούς πως υπάρχει χαρτί τουαλέτας για 10 χρόνια
[Lifo]: Κορωνοϊός: Ο Ρούτε διαβεβαίωσε τους Ολλανδούς πως υπάρχει χαρτί τουαλέτας για 10 χρόνια

[Lifo]: Κορωνοϊός: Ο Ρούτε διαβεβαίωσε τους Ολλανδούς πως υπάρχει χαρτί τουαλέτας για 10 χρόνια

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ σε ένδειξη υποστήριξης προς τους εργαζομένους και μετά από καταναλωτική «επιδρομή» την προηγούμενη εβδομάδα

Ο Μαρκ Ρούτε , πρωθυπουργός της Ολλανδίας , διαβεβαίωσε τους πολίτες εν μέσω του παγκόσμιου ξεσπάσματος του κορωνοϊού ότι δεν υπάρχει έλλειψη χαρτιού τουαλέτας στην χώρα.

«Ναι, έχω αρκετό», είπε ο Μαρκ Ρούτε σε έναν καταναλωτή στη διάρκεια ανεπίσημης συνομιλίας κατά την επίσκεψή του σε ένα σουπερμάρκετ σε ένδειξη υποστήριξης προς τους εργαζομένους. «Το έχουνε πάλι στα ράφια». «Όμως υπάρχει αρκετό σε όλη τη χώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια», είπε. «Μπορούμε όλοι να κάνουμε κ@@ά για δέκα χρόνια». Τα ράφια των ολλανδικών σουπερμάρκετ έχουν ξαναγεμίσει στην πλειονότητά τους έπειτα από ένα επεισόδιο συσσώρευσης αποθεμάτων από τους καταναλωτές, που είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσουν, την περασμένη εβδομάδα.

Παραιτήθηκε ο υπουργός που κατέρρευσε στο κοινοβούλιο

Ο υπουργός Ιατρικής Περίθαλψης Μπρούνο Μπρούινς, που ηγείται της μάχης της κυβέρνησης εναντίον της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, παραιτήθηκε σήμερα, μία ημέρα αφότου κατέρρευσε ενώ παρίστατο σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου. Ο 56χρονος πολιτικός λιποθύμησε και έπεσε στο πάτωμα του κοινοβουλίου, την ώρα που δεχόταν ερωτήσεις από συναδέλφους του. Αργότερα, δήλωσε ότι είναι εξαντλημένος και κατέρρευσε, έπειτα από εντατική εργασία πολλών εβδομάδων.

Η κυβέρνηση έκανε γνωστό, σε μια ανακοίνωση, ότι ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ έκανε δεκτή την παραίτησή του, όπως συνέστησε ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, εκφράζοντας την «ευγνωμοσύνη του για τις σημαντικές υπηρεσίες» που προσέφερε ο Μπρούιν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!