Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κορωνοϊός: Πού ισχύουν τα νέα μέτρα από σήμερα- Μάσκα παντού και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας
[Lifo]: Κορωνοϊός: Πού ισχύουν τα νέα μέτρα από σήμερα- Μάσκα παντού και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

[Lifo]: Κορωνοϊός: Πού ισχύουν τα νέα μέτρα από σήμερα- Μάσκα παντού και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα στις περιοχές που είναι στο επίπεδο 3 και 4

Σε ισχύ είναι από σήμερα (από τις 06:00) τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Πλέον, η μάσκα είναι υποχρεωτική παντού, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ σε εφαρμογή τίθεται και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, από τις 00:30 έως τις 05:00. Τα νέα μέτρα ισχύουν για τις περιφερειακές ενότητες που είναι στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) και το επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για τον κορωνοϊό.

Στο επίπεδο 4 είναι οι περιφερειακές ενότητες Καστοριάς και Κοζάνης. Στο επίπεδο 3, το «πορτοκαλί», αυτή τη στιγμή είναι είναι: Αττική, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα, Κύθνος, Λέσβος, Μύκονος, Πέλλα, Σάμος, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα και Σέρρες.

Οι αλλαγές στον χάρτη από τη Δευτέρα

Από τη Δευτέρα (26/10), αυξάνεται το επίπεδο συναγερμού στις περιφερειακές ενότητες Άρτας, Έβρου, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Καβάλας και Σποράδων, που ανεβαίνουν στο επίπεδο 2 (περνούν από το «πράσινο» στο «κίτρινο»). Στην περίπτωση των Σποράδων, αυτό αφορά μόνο τη Σκιάθο και όχι την Σκόπελο και την Αλόννησο.

Από την άλλη, από τη Δευτέρα μειώνεται το επίπεδο συναγερμού στις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου Κρήτης, Καρδίτσας, Λέσβου, Μυκόνου, Πέλλας και Σάμου, που από το 3 («πορτοκαλί») περνούν στο επίπεδο 2 («κίτρινο»).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!