Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα – 20 τις τελευταίες ώρες
[Lifo]: Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα – 20 τις τελευταίες ώρες

[Lifo]: Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα – 20 τις τελευταίες ώρες

Είκοσι άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες ώρες

Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς είκοσι ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες ώρες.

Οι πλειοψηφία των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους καταγράφεται σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας και κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι και έπασχαν από χρόνια νοσήματα.

Συγκεκριμένα κατέληξαν ένας 80χρονος, μια 75χρονη, μια 82χρονη, ένας 87χρονος και ένας 86χρονος που νοσηλεύονταν σε Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ, ενώ έξι ακόμη θάνατοι καταγράφηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης Δύο θάνατοι καταγράφηκαν από στη Λάρισα και ένας στην Αλεξανδρούπολη, Μία 94χρονη και ένας 84χρονος κατέληξαν στο Κιλκίς ενώ τέσσερις ασθενείς κατέληξαν στην Αττική, σε Ευαγγελισμό και Σωτηρία.

Σημειώνεται πως χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.752 νέα κρούσματα και 43 νεκρούς από κορωνοϊό. Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 777 νέα κρούσματα και στην Αττική 635.

Σύμφωνα με το Open TV η κυβέρνηση έχει εκπονήσει πλάνο για να βοηθήσει τα νοσοκομεία αναφοράς της στη Θεσσαλονίκη, που ασφυκτιούν, αναζητώντας χώρους όπου θα μπορούσαν να υποδεχθούν περισσότερους ασθενείς του κορωνοϊού.

Ήδη έχει γίνει «επίταξη» κλινών ΜΕΘ σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, πέραν των νοσοκομείων αναφοράς, ενώ και η κυβέρνηση έχει κάνει έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς να σπεύσουν να συνδράμουν στα νοσοκομεία της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!