Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κοροναϊός στο Facebook – Κλείνουν τα γραφεία τους στο Λονδίνο
[Lifo]: Κοροναϊός στο Facebook – Κλείνουν τα γραφεία τους στο Λονδίνο

[Lifo]: Κοροναϊός στο Facebook – Κλείνουν τα γραφεία τους στο Λονδίνο

Το Facebook ανακοίνωσε πως κλείνει τα γραφεία του στο Λονδίνο για απολύμανση

Το Facebook ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κλείνει τα γραφεία του στο Λονδίνο μετά από διάγνωση υπαλλήλου του με κοροναϊό.

Σύμφωνα με το Reuters τα γραφεία θα μείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, καθώς εργαζόμενος από την Σιγκαπούρη που τα επισκέφθηκε είχε διαγνωσθεί με κοροναϊό.

«Υπάλληλος με έδρα τη Σιγκαπούρη επισκέφθηκε τα γραφεία μας μεταξύ 24 και 26 Φεβρουαρίου και έχει διαγνωσθεί με τον COVID-19», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. Στα γραφεία θα γίνει απολύμανση και οι υπάλληλοι θα εργαστούν από τα σπίτια τους, προσθέτει η ανακοίνωση.

Ήδη πάντως, στην Ουάσινγκτον, οι εταιρείες Amazon, Microsoft, Google και Facebook συνιστούν πλέον σε υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι, αν αυτό είναι δυνατό, καθώς περισσότεροι από 180 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στη χώρα.

Από τους 12 νεκρούς που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ λόγω της ασθένειας covid-19, οι 11 ήταν στην πολιτεία Ουάσινγκτον και ένας στην Καλιφόρνια, η οποία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Συνιστούμε στους εργαζόμενούς μας που μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους να το κάνουν ως τις 25 Μαρτίου», ανέφερε ο Κερτ ΝτελΜπίνι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη. «Τα μέτρα αυτά θα εγγυηθούν την ασφάλειά μας και θα καταστήσουν επίσης τα γραφεία μας πιο ασφαλή για όσους πρέπει να βρίσκονται εκεί». Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Ρίτσμοντ, προάστιο του Σιάτλ.

Η Amazon που διαθέτει περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους στο Σιάτλ και την πόλη Μπέλβιου έκανε τις ίδιες συστάσεις προς τους εργαζόμενούς τους «μέχρι το τέλος του μήνα», επεσήμανε εκπρόσωπος της κολοσσού του διαδικτυακού εμπορίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!