Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κοροναϊός: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε Ρουμάνο που πήγε την Ιταλία χωρίς να ενημερώσει
[Lifo]: Κοροναϊός: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε Ρουμάνο που πήγε την Ιταλία χωρίς να ενημερώσει

[Lifo]: Κοροναϊός: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε Ρουμάνο που πήγε την Ιταλία χωρίς να ενημερώσει

Πρόστιμο σε πολίτη που δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο ασφάλειας επέβαλαν οι Αρχές της Ρουμανίας

Πρόστιμο περίπου 2.000 ευρώ για τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας επέβαλαν οι Αρχές της Ρουμανίας σε άνδρα από τη Μπράιλα, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα από την Ιταλία και δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία.

Το πρωτόκολλο ασφαλείας ισχύει για όσους επιστρέφουν από περιοχές όπου υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού. Οι αρμόδιες αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και δεν επιβεβαίωσαν ούτε και διέψευσαν αν είναι το ίδιο άτομο που επέστρεψε από την Ιταλία και εμφανίσθηκε στη δουλειά του, στο δικαστήριο της πόλης.

Πρόκειται για άτομο, το οποίο βρέθηκε στην Ιταλία και όταν επέστρεψε στη Ρουμανία δεν ενημέρωσε τις αρχές και πήγε στην εργασία του για δύο μέρες. Αργότερα, συνάδελφοί του έδωσαν πληροφορίες στην Επιθεώρηση Δημόσιας Υγείας η οποία και ανέλαβε το περιστατικό.

Στο μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού ανέρχεται σε επτά. Το τελευταίο κρούσμα είναι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι από την Τιμισοάρα που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο αναφοράς της ρουμανικής πόλης.

Ρωσία: Έξι νέα κρούσματα – Είχαν επισκεφθεί την Ιταλία

Έξι νέα κρούσματα κοροναϊού καταγράφηκαν στη Ρωσία, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή για την πρόληψη και την καταπολέμηση του νέου κοροναϊού, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για Ρώσους πολίτες, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στην Μόσχα και ένας στο Νίζνι Νόβγκοραντ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας επιτροπής, και οι έξι είχαν επισκεφθεί την Ιταλία τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!