Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κοροναϊός: Κλείνουν τα σχολεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
[Lifo]: Κοροναϊός: Κλείνουν τα σχολεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

[Lifo]: Κοροναϊός: Κλείνουν τα σχολεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία του Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον κοροναϊό

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων απολύμανσης κατά του νέου κοροναϊού .

To γεγονός γνωστοποίησε ο δήμος σε ανακοίνωσή του. Ακόμη αναφέρει ότι αναστέλλονται όλα τα προγράμματα και οι δράσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού και των ΚΑΠΗ για μία εβδομάδα, αρχίζοντας από αύριο Σάββατο. Τέλος, σημειώνεται ότι ως πρόσθετο μέτρο, θα γίνει επανεφοδιασμός των σχολείων με αντισηπτικά και απολυμαντικά, ενώ επισημαίνεται ότι ο κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος για την τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνεχίζει, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, με μεγαλύτερη ένταση τις απολυμάνσεις σε όλους τους δημοτικούς χώρους συνάθροισης (σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ωδεία, γήπεδα,βρεφονηπιακούς σταθμούς κλπ). Στο πλαίσιο αυτής της δράσης όλα τα σχολεία του Δήμου και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Αναστέλλονται ακόμα όλα τα προγράμματα και οι δράσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού και των ΚΑΠΗ για μία εβδομάδα αρχόμενης από το Σάββατο 7 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Επιπλέον πρόσθετο μέτρο είναι ο επανεφοδιασμός των σχολείων με αντισηπτικά και απολυμαντικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!