Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κοροναϊός: Διεύρυνση ωραρίου τροφοδοσίας ζητούν τα σούπερ μάρκετ – «Δεν υπάρχει θέμα επάρκειας»
[Lifo]: Κοροναϊός: Διεύρυνση ωραρίου τροφοδοσίας ζητούν τα σούπερ μάρκετ – «Δεν υπάρχει θέμα επάρκειας»

[Lifo]: Κοροναϊός: Διεύρυνση ωραρίου τροφοδοσίας ζητούν τα σούπερ μάρκετ – «Δεν υπάρχει θέμα επάρκειας»

Να διευρυνθεί το ωράριο τροφοδοσίας ζήτησαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα ελλείψεων

Τη δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου για την τροφοδοσία των καταστημάτων, για την ομαλή λειτουργία της αγοράς, δεδομένων των συνθηκών, έθεσαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ σε σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση και τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Ο υφυπουργός δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι, θέμα επάρκειας δεν υπάρχει, αλλά και ούτε πρόκειται να υπάρξει θέμα έλλειψης αγαθών στην αγορά. Όπως τόνισε, το καταναλωτικό κοινό πρέπει να είναι βέβαιο ότι το υπουργείο ανάπτυξης παρακολουθεί στενά την προμήθεια και τις τιμές των αγαθών και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο κ. Παπαθανάσης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης και σημείωσε ότι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθότι δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη σε τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά.

Στο μεταξύ οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ζήτησαν να διευρυνθεί το ωράριο τροφοδοσίας των αλυσίδων, έτσι ώστε να γίνει πιο ομαλή η τροφοδοσία των καταστημάτων και το υπουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες απεδέχθη το αίτημα. Επίσης ζήτησαν να διευθετηθεί το θέμα με τις άδειες των εργαζόμενων γονέων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!