Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κορυφαίος Ιάπωνας σεφ «έβαλε τέλος στη ζωή του» έπειτα από αναφορές για σεξουαλική επίθεση
[Lifo]: Κορυφαίος Ιάπωνας σεφ «έβαλε τέλος στη ζωή του» έπειτα από αναφορές για σεξουαλική επίθεση

[Lifo]: Κορυφαίος Ιάπωνας σεφ «έβαλε τέλος στη ζωή του» έπειτα από αναφορές για σεξουαλική επίθεση

Ο Τάκου Σεκίνε έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την οικογένειά του

Ιάπωνας σεφ , γνωστός για τα εστιατόριά του στο Παρίσι, αυτοκτόνησε σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο 39χρονος Τάκου Σεκίνε έβαλε τέλος στη ζωή του τη Δευτέρα, καθώς είχε γίνει στόχος «ψευδών» ισχυρισμών για σεξουαλική επίθεση, ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειάς του. Το εστιατόριό του, Dersou, είχε αναδειχθεί το καλύτερο της Γαλλίας το 2016, από τον οδηγό γαστρονομίας Fooding.

Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία σε βάρος του Sekine, ούτε διεξαγόταν έρευνα από την αστυνομία για τον σεφ. Ο ίδιος είχε διαψεύσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του.

Ο Σεκίνε είχε θητεύσει στο πλευρό κορυφαίων σεφ, ανάμεσά τους ο Γάλλος Αλέν Ντουκάς. Το 2016 άνοιξε το δικό του εστιατόριο, το Dersou, που την ίδια χρονιά αναδείχθηκε ως το καλύτερο της Γαλλίας από το Fooding, ενώ τρία χρόνια αργότερα άνοιξε και το Cheval d’Or, το οποίο επίσης κέρδισε βραβείο.

Τον Αύγουστο μία γυναίκα κατήγγειλε μα ανάρτηση στο Instagram ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από σεφ τον οποίο δεν κατονόμαζε. Οι γυναίκες της βιομηχανίας εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της, σύμφωνα με το Eater.

Τον ίδιο μήνα η ιστοσελίδα Atabula- σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο- δημοσίευσε έρευνα για τη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση σε κορυφαία γαλλικά εστιατόρια, αναφέροντας ότι ένας «γνωστός Ιάπωνας σεφ», τον οποίον δεν κατονόμαζε «μπορεί να κατηγορηθεί για βιασμό». Ο Σεκίνε είχε πει πως θα δώσει μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!