Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κλειστή η Ποσειδώνος μέχρι το βράδυ- Έργα για πεζογέφυρα
[Lifo]: Κλειστή η Ποσειδώνος μέχρι το βράδυ- Έργα για πεζογέφυρα

[Lifo]: Κλειστή η Ποσειδώνος μέχρι το βράδυ- Έργα για πεζογέφυρα

Εργασίες για πεζογέφυρα στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου

Κλειστή θα είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, γίνονται εργασίες για την αποπεράτωση της πεζογέφυρας στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου. Έτσι, η Παραλιακή έχει κλείσει από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής και θα παραμείνει κλειστή έως τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Ειδικότερα, η Λεωφόρος Ποσειδώνος έχει κλείσει από την οδό Κανάρη μέχρι και τη Λεωφόρο Καλαμακίου, η οποία είναι κλειστή από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και την Παραλιακή. Σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.

Παράλληλα, υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από τη λεωφόρο Ποσειδώνος (λεωφορεία, τραμ, κτλ). Στα κλειστά τμήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων είναι δυσχερής. Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!