Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Κοινωνικός Τουρισμός: Από αύριο η υποβολή των αιτήσεων – Δικαιούχοι και προθεσμίες
[Lifo]: Κοινωνικός Τουρισμός: Από αύριο η υποβολή των αιτήσεων – Δικαιούχοι και προθεσμίες

[Lifo]: Κοινωνικός Τουρισμός: Από αύριο η υποβολή των αιτήσεων – Δικαιούχοι και προθεσμίες

Από αύριο η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για δικαιούχους και παρόχους

Ξεκινά αύριο, Πέμπτη, 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού .

Το Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2020-2021, που ανοίγει αύριο για ηλεκτρονική υποβολή δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59, τελευταία προθεσμία ηλεκτρονική υποβολής αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά επιδοτούνται ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυξάνεται η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων από 5 σε 6 βράδια.

Επίσης, μειώνεται η ιδιωτική συμμετοχή σε όλα τα ξενοδοχεία, ενώ αυξάνεται η επιδότηση του ΟΑΕΔ. Τέλος, για πρώτη φορά προστίθεται ο Νομός Έβρου στο ειδικό πλαίσιο των 10 διανυκτερεύσεων και της μηδενικής ιδιωτικής συμμετοχής.

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

- από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή

- από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!