Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κίνα: Φρενίτιδα ηλεκτρονικών αγορών για την «Ημέρα των Εργένηδων» – 56 δισ. δολάρια στο Alibaba
[Lifo]: Κίνα: Φρενίτιδα ηλεκτρονικών αγορών για την «Ημέρα των Εργένηδων» – 56 δισ. δολάρια στο Alibaba

[Lifo]: Κίνα: Φρενίτιδα ηλεκτρονικών αγορών για την «Ημέρα των Εργένηδων» – 56 δισ. δολάρια στο Alibaba

Εως και 583.000 παραγγελίες το δευτερόλεπτο

Η κινεζική πλατφόρμα Alibaba επιβεβαίωσε ότι οι παραγγελίες που έγιναν μέσω των ιστοσελίδων της κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Ημέρας των Εργένηδων» ξεπέρασαν τα 56 δισεκ. δολάρια έως σήμερα το πρωί.

Οι καταναλωτές «κουρασμένοι» από το lockdown έσπευσαν να αγοράσουν 16 εκατομμύρια προϊόντα εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις.

Το μεγαλύτερο παγκοσμίως event διαδικτυακών πωλήσεων – που ξεπερνά τη Black Friday και τη Cyber Monday στις ΗΠΑ μαζί – διαρκεί τέσσερις ημέρες φέτος και μέχρι στιγμής έχουν φέρει στους πωλητές της Alibaba 16 φορές περισσότερες παραγγελίες από ΄σοες κατέγραψε η Amazon.com τον περασμένο μήνα στο παγκόσμιο διήμερο του Prime Day.

Η φρενίτιδα για διαδικτυακές αγορές έρχεται εν μέσω ανάκαμψης της οικονομίας με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στην Κίνα να βρίσκεται υπό έλεγχο, ενώ το κλείσιμο συνόρων στο εξωτερικό σημαίνει ότι περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στην εγχώρια αγορά. Τα μεγέθη της συγκεκριμένης ημέρας είναι τέτοια, που οι επιδόσεις της θεωρούνται από πολλούς ενδεικτικές της πορείας της ανάκαμψης στην Κίνα μετά τον κορωνοϊό.

Η Alibaba, ξεκίνησε αυτή την καμπάνια το 200 και φέτος άρχισε νωρίτερα τις προσφορές προκειμένου να στηρίξει λιγότερο γνωστές εταιρείας.

Έως τις 00.30 τοπική ώρα στις 11 Νοεμβρίου, ο ακαθάριστος όγκος εμπορεύματος (GMV) είχε ξεπεράσει τα 372,3 δισεκ. γιουάν (56,3 δισεκ. δολάρια) με 583.000 παραγγελίες το δευτερόλεπτο, σύμφωνα με την Alibaba.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!