Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κέρδισε 2,7 εκατ. λίρες στη λοταρία πριν από 25 χρόνια και ακόμη εργάζεται: «Λατρεύω τη δουλειά μου»
[Lifo]: Κέρδισε 2,7 εκατ. λίρες στη λοταρία πριν από 25 χρόνια και ακόμη εργάζεται: «Λατρεύω τη δουλειά μου»

[Lifo]: Κέρδισε 2,7 εκατ. λίρες στη λοταρία πριν από 25 χρόνια και ακόμη εργάζεται: «Λατρεύω τη δουλειά μου»

Παρά το τεράστιο χρηματικό ποσό, δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, γεμίζοντας μέχρι σήμερα ράφια σουπερμάρκετ και εξηγεί τους λόγους

Μια νικήτρια λοταρίας, που κέρδισε 2.7 εκατ. λίρες σε τζακπότ πριν από 25 χρόνια, εξακολουθεί να γεμίζει ράφια σουπερμάρκετ επειδή θέλει να δίνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της.

Η 64χρονη Elaine Thompson από το Killingworth εργάζεται σε γνωστό πολυκατάστημα, ξεκινώντας την βάρδιά της στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και σχολάει στις 9 το πρωί.

Τον Δεκέμβριο του 1995 έγινε εκατομμυριούχος όταν κέρδισε στη λοταρία. Ωστόσο, μαζί με τον σύζυγό της Ντέρεκ, αποφάσισαν να συνεχίσει τη δουλειά της ώστε να γίνει σωστό πρότυπο για τα παιδιά της, Karen και Gary, που τότε ήταν 5 και 10 ετών αντίστοιχα.

Αν και ευάλωτη λόγω άσθματος, δεν σταμάτησε να εργάζεται ούτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες βάρδιες.

«Η εταιρία με άφηνε να φύγω στις 8.30 επειδή έχω άσθμα και είμαι ευάλωτη ώστε να μην έρθω σε επαφή με κάποιον πελάτη. Μερικές φορές ήταν δύσκολα λόγω του lockdown. Οδηγούσα προς τη δουλειά και σκεφτόμουν, “Τι κάνω;”. Αλλά συνέχισα να δουλεύω. Δεν θα μπορούσα να βγω σε άδεια άνευ αποδοχών. Γίνομαι 65 την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν είμαι ακόμη έτοιμη να βγω στη σύνταξη», είπε η ίδια.

Σχετικά με την απόφασή της να μην σταματήσει την δουλειά, εξήγησε πως μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα παιδιά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!