Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Κεραμέως: Μάσκες μιας χρήσης στους μαθητές μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος
[Lifo]: Κεραμέως: Μάσκες μιας χρήσης στους μαθητές μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος

[Lifo]: Κεραμέως: Μάσκες μιας χρήσης στους μαθητές μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος

«Περιμένουμε κρούσματα στα σχολεία, όμως είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως

Το υπουργείο Παιδείας δρομολογεί τη χορήγηση μασκών μιας χρήσης από την ΚΕΔΕ, στους μαθητές που έλαβαν χθες μάσκες μεγάλων διαστάσεων, σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως .

«Η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς πήγε πολύ καλά, αλλά υπήρξαν και αστοχίες. Για τις μάσκες δόθηκαν εξηγήσεις από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και ήδη έχουν δοθεί νέες προδιαγραφές προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή», ανέφερε η υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ τη Τρίτη. Σχετικά με τα περισταστικά που κατεγράφησαν χθες σε σχολεία της χώρας με τους αρνητές της μάσκας επανέλαβε ότι κανένα παιδί δε θα μπαίνει στο μάθημα χωρίς μάσκα υπογραμμίζοντας ότι «θα είμαστε πάρα πολύ αυστηροί συνολικά σε ό,τι έχει να κάνει με την εφαρμογή των οδηγιών που δίνονται για την προστασία της ατομικής και της δημόσιας υγείας».

Σχολιάζοντας τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από γονέα στα Χανιά η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι «χθες μου αναφέρθηκε ένα περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού στα Χανιά από γονιό που δεν ήθελε τα παιδιά του να φορέσουν μάσκα. Μόλις το έμαθα, τηλεφώνησα στον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και διαβεβαίωσα ότι το υπουργείο θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να προστατέψει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες και αμέσως συντάχθηκε σχετική αναφορά για να εκκινήσει το ίδιο το υπουργείο τις διαδικασίες για όλες τις νόμιμες ενέργειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!