Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Κεραμέως: Αναγκαία η task force για τα σχολεία – «Ασφαλώς και θα κλείσουν τμήματα»
[Lifo]: Κεραμέως: Αναγκαία η task force για τα σχολεία – «Ασφαλώς και θα κλείσουν τμήματα»

[Lifo]: Κεραμέως: Αναγκαία η task force για τα σχολεία – «Ασφαλώς και θα κλείσουν τμήματα»

Για επιστροφή στα σχολεία με τήρηση των μέτρων έκανε λόγο η Νίκη Κεραμέως ενώ χαρακτήρισε «αναγκαία» τη σύσταση task force για τα σχολεία

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Φυσικά και θα κλείσουν τμήματα», δήλωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως , ενόψει του ανοίγματος των σχολείων .

Στην τοποθέτησή της κατά τη σημερινή, τακτική, ενημέρωση για τον κορωνοϊό, η Νίκη Κεραμέως ανέφερε ότι «επιστρέφουμε στα θρανία τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών».

«Αναγκαία» η Task Force

H υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε ως «αναγκαία» τη θέσπιση της task force από τα υπουργεία Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και τον ΕΟΔΥ, η οποία θα υποστηρίζει σε καθημερινή βάση το πρώτο διάστημα και τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας και τους διευθυντές εκπαίδευσης στη διαχείριση κρουσμάτων στα σχολεία.

Η επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης θα είναι δυνατή από τη Δευτέρα το πρωί στις 09:00 στα τηλέφωνα 2131510984, 0985, και 0986.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές»

«Πρόκειται για δυναμική διαδικασία και είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για κάθε πιθανή ανάγκη επαναπροσδιορισμού των ληφθέντων μέτρων αλλά και για να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε ερώτημα, να διευκολύνουμε κάθε διαδικασία», είπε η υπουργός Παιδείας υπογραμμίζοντας οι προτεραιότητές μας είναι δύο: «να συνεχίσουμε όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται την τόσο σημαντική εκπαιδευτική διαδικασία και να προστατεύσουμε την πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!