Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη γιορτή αφιερωμένη στα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα»
[Lifo]: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη γιορτή αφιερωμένη στα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα»

[Lifo]: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη γιορτή αφιερωμένη στα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα»

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας

Δίπλα στα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας νωρίτερα σήμερα, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μετά την επίσκεψή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στο Twitter ενώ εξέφρασε τη χαρά της, γιατί συμμετείχε στη γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και οι εθελοντές του «Mum Social Club» για τα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, σημείωσε, ότι μοιράστηκε με τις κοπέλες τα σχέδιά τους και τις ενθάρρυνε να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Με χαρά συμμετείχα στη γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και οι εθελοντές του «Mum Social Club» για τα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη. Μοιράστηκα με τις κοπέλες τα σχέδιά τους και τις ενθάρρυνα να κυνηγήσουν τους στόχους τους.» έγραψε χαρακτηριστικά η ΠτΔ σε ανάρτησή της στο Twitter.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!