Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κάνουν ομαδικό αερόμπικ στο γυμναστήριο με κουρτίνες μπάνιου για να μην κολλήσουν
[Lifo]: Κάνουν ομαδικό αερόμπικ στο γυμναστήριο με κουρτίνες μπάνιου για να μην κολλήσουν

[Lifo]: Κάνουν ομαδικό αερόμπικ στο γυμναστήριο με κουρτίνες μπάνιου για να μην κολλήσουν

Το πάθος για αθλητισμό και η ανάγκη ενός γυμναστηρίου να λειτουργήσει με βιώσιμο αριθμό πελατών, είχε σαν αποτέλεσμα να επιστρατευθούν διαφανείς κουρτίνες μπάνιου στο όνομα του ομαδικού αερόμπικ.

Καθώς πολιτείες στις ΗΠΑ προχωρούν σε άρση μέτρων, ανοίγοντας εστιατόρια, μαγαζιά και γυμναστήρια, η ανησυχία για τον κίνδυνο μόλυνσης παραμένει και οι ειδικοί είναι ακόμα πιο επιφυλακτικοί για τους χώρους άθλησης, όπου οι βαθιές αναπνοές και οι δυνατές εκπνοές ανθρώπων μέσα στον ίδιο χώρο, αυξάνουν τις πιθανότητες μόλυνσης.

Στο γυμναστήριο Inspire South Bay Fitness όμως, στο Ρετόντο της Καλιφόρνια, ο Πιτ Σάψιν έβαλε την φαντασία του να δουλέψει και οδηγήθηκε σε μία πρακτική λύση: εκείνος και η σύζυγός του δημιούργησαν ατομικά «κουτιά» άθλησης με όλο το κιτ εξοπλισμού, για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ομαδική γυμναστική διατηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, χωρίς οι ανάσες του ενός να μπλέκουν με του διπλανού του.

Αρχικά ο Σάψιν είχε σκεφτεί την πιθανότητα γυμναστικής με μάσκες. «Το δοκιμάσαμε στο Zoom και φαινόταν ότι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Αισθανόμασταν άσχημα για αυτούς. Οι συνδρομητές μας είναι σαν οικογένεια για εμάς, αναρωτιόμασταν πώς θα θέλαμε να νιώθει η οικογένειά μας».

Αφού απέκλεισαν τις μάσκες, η ιδέα των ατομικών θαλάμων ήρθε στο προσκήνιο. «Η σύζυγός μου τις σχεδίασε στο χαρτί και σύντομα κατασκευάσαμε το πρωτότυπο», λέει ο Σάψιν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!