Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Γαλλικού Ινστιτούτου-Εκδηλώσεις στην ταράτσα, στον κήπο και στο διαδίκτυο
[Lifo]: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Γαλλικού Ινστιτούτου-Εκδηλώσεις στην ταράτσα, στον κήπο και στο διαδίκτυο

[Lifo]: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Γαλλικού Ινστιτούτου-Εκδηλώσεις στην ταράτσα, στον κήπο και στο διαδίκτυο

Διαδικτυακά μαθήματα γαλλικών, λογοτεχνικές βραδιές με θέα την Ακρόπολη, κινηματογραφικές προβολές κ.α.

To Γαλλικό Ινστιτούτο έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για φέτος το καλοκαίρι με μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην ταράτσα της Σίνα, στον πανέμορφο κήπο της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, αλλά και διαδικτυακά.

Με διαδικτυακά μαθήματα γαλλικών για όλες τις ηλικίες, εκδηλώσεις σε ζωντανή σύνδεση από τους χώρους του Ινστιτούτου, βραδιές λογοτεχνίας στην ταράτσα και σινεμά στους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, το Γαλλικό Ινστιτούτο σας προσκαλεί αυτό το καλοκαίρι να κάνετε μαζί του τη διαφορά στο διάλογο, τη μάθηση και τη δημιουργία.

Ξεκινήστε γαλλικά από την αρχή, με εντατικούς ρυθμούς, αλλά προσαρμοσμένους στο δικό σας καθημερινό πρόγραμμα. Εξασκείστε τα γαλλικά σας, προετοιμαστείτε για τις σπουδές σας στη Γαλλία, απασχολείστε τα παιδιά σας με δημιουργικά και διασκεδαστικά εργαστήρια. Στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου ifg.gr θα βρείτε αναρτημένα τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών για παιδιά και ενήλικες.

Το Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά σ’ έναν από τους πιο όμορφους κήπους της πόλης, αυτούς της Γαλλικής Σχολής Αθηνών. Θα γίνουν τρεις μοναδικές προβολές, στις 7 και 16 Ιουλίου και την 1η Σεπτεμβρίου στις 21.15. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων και υποχρεωτική κράτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!