Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Καλιφόρνια: Ακολούθησε το GPS και αποκλείστηκε για επτά μέρες σε ορεινό δρόμο λόγω χιονιού
[Lifo]: Καλιφόρνια: Ακολούθησε το GPS και αποκλείστηκε για επτά μέρες σε ορεινό δρόμο λόγω χιονιού

[Lifo]: Καλιφόρνια: Ακολούθησε το GPS και αποκλείστηκε για επτά μέρες σε ορεινό δρόμο λόγω χιονιού

Επέζησε χάρη στα λιγοστά τρόφιμα που είχε στο αυτοκίνητό του

Ένας 29χρονος άνδρας από την Καλιφόρνια αποκλείστηκε λόγω χιονιού για επτά μέρες σε έναν ορεινό δρόμο στη Σιέρα Νεβάδα, επειδή ακολούθησε τις οδηγίες του GPS .

Ο Χάρλαντ Ερλς ξεκίνησε στις 24 Ιανουαρίου για να πάει σε πάρτι γενεθλίων, σε σπίτι που κανονικά θα του έπαιρνε λιγότερες από δύο ώρες για να φτάσει. Όμως, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης έκλεισε ο διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος που θα ακολουθούσε. Αναζητώντας εναλλακτική διαδρομή, στράφηκε το GPS.

Η συσκευή τον κατηύθυνε στη συντομότερη διαδρομή, αλλά δεν «υπολόγισε» ότι επρόκειτο για έναν ορεινό δρόμο από τον οποίο δεν είχε περάσει εκχιονιστικό. Έτσι, ο Ερλς εγκλωβίστηκε εκεί για μέρες, στο βαθύ χιόνι, χωρίς σήμα στο κινητό του.

Αρχικά, προσπάθησε να γυρίσει το αυτοκίνητό του, χρησιμοποιώντας σχοινί και βάζοντας κλαδιά στις ρόδες. Όμως, κατά τη διάρκεια αυτής της απόπειρας βράχηκε το κινητό του και σταμάτησε να λειτουργεί.

Έβαλε το τηλέφωνο σε μια σακούλα, μαζί με νουντλς και θερμαντικά πανάκια χεριών, που είχε στο αυτοκίνητο. Χρειάστηκαν τρεις ημέρες προκειμένου να στεγνώσει η συσκευή και να αρχίσει να τη φορτίζει. Όμως, ακόμη κι έτσι, δεν ήταν εύκολο να βρει σήμα. Προσπαθούσε να περπατήσει, αναζητώντας σήμα, αλλά βυθιζόταν στο χιόνι.

Ο Ερλς επέζησε χάρη στα λιγοστά τρόφιμα που είχε στο αυτοκίνητο- δύο κονσέρβες φασολιών, μερικά λουκάνικα και λίγο ξερό ψωμί- ενώ με το γκαζάκι του έλιωνε χιόνι και το έπινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!