Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ιταλία: Το κίνημα των «πορτοκαλί γιλέκων» και η συνωμοσία του κορωνοϊού
[Lifo]: Ιταλία: Το κίνημα των «πορτοκαλί γιλέκων» και η συνωμοσία του κορωνοϊού

[Lifo]: Ιταλία: Το κίνημα των «πορτοκαλί γιλέκων» και η συνωμοσία του κορωνοϊού

Ο ηγέτης τους Antonio Pappalardo λέει πως η Ιταλία δούλος σκιερών ξένων δυνάμεων και ο κορωνοϊός είναι ανοησία

Η Ιταλία μετρά χιλιάδες νεκρούς και όμως μία λαοθάλασσα από ανθρώπους ντυμένους στα πορτοκαλί επιμένουν στη συνωμοσία του κορωνοϊού στη χώρα.

Στην Πιάτσα ντελ Πόπολο στη Ρώμη βάδισαν δίπλα δίπλα με τον ηγέτη τους: έναν κύριο με μουστάκι, συνταξιούχο στρατηγό της αστυνομίας από τη Σικελία.

Ο Antonio Pappalardo, 73 ετών, έχει να δηλώσει πως η Ιταλία είναι δούλος σκιερών ξένων δυνάμεων και η καραντίνα αλλά και ο κορωνοϊός είναι ανοησίες.

«Έπρεπε να ζήσουμε σαν ερημίτες στα σπίτια μας, ενώ οι κακοποιοί πούλησαν τη χώρα μας σε ξένες δυνάμεις», είπε στο πλήθος καθώς ένα ελικόπτερο της αστυνομίας κινούνταν από πάνω τους.

«Οι πνεύμονες μου είναι δικοί μου και τους φροντίζω με τον δικό μου τρόπο» πρόσθεσε. «Οι άνθρωποι έχουν ήδη νοσηλευτεί για υπερβολική χρήση μάσκας.»

Ακόμα και στον έντονο και ιδιόρρυθμο κόσμο της πολιτικής σκηνής στην Ιταλία, η παράξενη άνοδος του κινήματος «Orange Vest», τα Πορτοκαλί Γιλέκα σε αντιστοιχία των Κίτρινων του Παρισιού, του Antonio Pappalardo είχε πολλά να πει. Και η λαοφιλία του όλο και μεγαλώνει.

Οι υποστηρικτές του, το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργάνωσαν διαδηλώσεις σε 30 πόλεις. Την Τρίτη, στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς ήταν η ημέρα εορτασμού της ίδρυσης της δημοκρατίας του 1946.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!