Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ισπανία: Πάνω από 50 χιλ. σημαίες για τα θύματα του κορωνοϊού σε πάρκο της Μαδρίτης [ΕΙΚΟΝΕΣ]
[Lifo]: Ισπανία: Πάνω από 50 χιλ. σημαίες για τα θύματα του κορωνοϊού σε πάρκο της Μαδρίτης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

[Lifo]: Ισπανία: Πάνω από 50 χιλ. σημαίες για τα θύματα του κορωνοϊού σε πάρκο της Μαδρίτης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το Parque Roma έγινε ένα οδυνηρό μνημείο για όσους δεν τα κατάφεραν

Ένα από τα πάρκα της Μαδρίτης στην Ισπανία «ντύθηκε» με σημαίες και έγινε ένα οδυνηρό σύμβολο για τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα.

Η έκταση σε μια χλοώδη πλαγιά στο Parque Roma, ένα πάρκο με θέα στον περιφερειακό δρόμο M-30, στα ανατολικά της πρωτεύουσας, είναι μία θλιβερή θύμηση για τους νεκρούς.

Κάθε μία από τις 53.000 ισπανικές σημαίες που κυματίζουν αντιπροσωπεύουν και ένα άτομο που δεν τα κατάφερε, στο μνημείο που δημιούργησε η εθνική ένωση για τα θύματα του κορωνοϊού. (Asociación Nacional de Víctimas y Afectados por el Coronavirus (ANVAC).

Ο αριθμός υπερβαίνει κατά πολύ τον επίσημο αριθμό των 30.000 θανάτων που ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας. Αλλά αυτό λαμβάνει υπόψη μόνο εκείνους, που είχαν θετικά αποτελέσματα στον ιό, κυρίως δηλαδή, θανάτους που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο.

Χιλιάδες περισσότεροι που πέθαναν σε ιδιωτικά κέντρα ή σπίτια και δεν ελέγχθηκαν ποτέ, δεν περιλαμβάνονται στον επίσημο αριθμό θανάτων από την πανδημία.

Μέλη της ANVAC συγκεντρώθηκαν πριν από την αυγή το πρωί της Κυριακής για να «φυτέψουν» τις σημαίες στην πλαγιά του λόφου στη Μαδρίτη.

Με πληροφορίες του thelocal.es/https://www.madridactual.es/

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!