Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: ΥΠΕΣ: Μην πηγαίνετε στα χωριά σας
[Lifo]: ΥΠΕΣ: Μην πηγαίνετε στα χωριά σας

[Lifo]: ΥΠΕΣ: Μην πηγαίνετε στα χωριά σας

Διευκρινίσεις και για τις άδειες ειδικού σκοπού στο Δημόσιο από τον αρμόδιο υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο

Έκκληση να πειθαρχήσουν όλοι στα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα ο κ. Θεοδωρικάκος ενώ ζήτησε από όλους να πειθαρχήσουν στα έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοϊού .

Μην πηγαίνετε στα χωριά σας. Κάνετε μεγαλύτερο κακό, ήταν το μήνυμα προς όλους όσοι επιχείρησαν να αποφύγουν τον κίνδυνο έκθεσης στις μεγαλουπόλεις.

«Θέλω να απευθύνω ένα πολύ ισχυρό κάλεσμα, μια παράκληση προς όλους: για να είμαστε όλοι εδώ την επόμενη μέρα, ιδίως για να είναι εδώ οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, πρέπει όλοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού και στα μέτρα που εισηγείται η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει ότι δεν πρέπει να μετακινούμαστε, πρέπει να μένουμε κυρίως μέσα στο σπίτι και ιδίως δεν πρέπει να πηγαίνουμε στα χωριά απ’ όπου είναι η καταγωγή του καθενός διότι εκεί επιβαρύνουμε πολλαπλά την κατάσταση.

Αν ένας άνθρωπος είναι φορέας του ιού και δεν έχει ασθενήσει και συναντήσει ηλικιωμένους στον τόπο καταγωγής του, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα. Θα μεταδοθεί ο ιός, θα επιβαρυνθεί πάρα πολύ το σύστημα υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!