Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Instagrammers αψηφούν τον κίνδυνο για την τέλεια φωτογραφία – Σε γκρεμό 50 μ. στη Νέα Ζηλανδία
[Lifo]: Instagrammers αψηφούν τον κίνδυνο για την τέλεια φωτογραφία – Σε γκρεμό 50 μ. στη Νέα Ζηλανδία

[Lifo]: Instagrammers αψηφούν τον κίνδυνο για την τέλεια φωτογραφία – Σε γκρεμό 50 μ. στη Νέα Ζηλανδία

Το φαινόμενο με τους ολοένα και περισσότερους χρήστες των social media να φωτογραφίζονται στις φυσικές «πισίνες υπερχείλισης» πάνω από παραλία της Νέας Ζηλανδίας, αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για τους ιδιοκτήτες

Σκαρφαλώνουν πάνω από το συρματόπλεγμα, αγνοώντας τα σήματα περί «ιδιωτικής ιδιοκτησίας», για να βγάλουν σε γκρεμό ύψους 50 μέτρων την τέλεια φωτογραφία για το Instagram .

Το φαινόμενο με τους ολοένα και περισσότερους χρήστες των social media, που φωτογραφίζονται στις φυσικές «πισίνες υπερχείλισης» σε γκρεμό πάνω από παραλία της Νέας Ζηλανδίας, έχει λάβει σχεδόν διαστάσεις μάστιγας, με τους ιδιοκτήτες της διαρκώς καταπατηθείσας ιδιωτικής περιοχής να μην κρύβουν τη δυσφορία τους.

«Έχουμε πια βαρεθεί» λέει απηυδισμένος ο Μπαζ Κρόνφελντ, της οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της τρία οικόπεδα στην παραλία Anawhata, 50 χιλιόμετρα έξω από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Από το οικόπεδο των Κρόνφελντ, η θέα προς την άγρια, παρθένα και μονακική Αναγουάτα, είναι -δυστυχώς για τους Κρόνφελντ- μαγική, μια από τις ωραιότερες στη χώρα, με αποτέλεσμα οι «κυνηγοί» της τέλειας φωτογραφίας να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, να βρωμίζουν τα νερά και να καταπατούν ξένη περιουσία για περισσότερα λάικ στο Instagram.

«Αν πέσουν από τον γκρεμό των 50 μέτρων, δεν θα ζήσουν. Είναι εκπληκτικό το ότι δεν έχει συμβεί κάποιο δυστύχημα έως τώρα» ομολογή ο Κρόνφελντ, προσθέτοντας πως οι επισκέπτες συχνά καταναλώνουν αλκοόλ στα νερά της φυσικής πισίνας, που αυξάνει περαιτέρω τον κίνδυνο ατυχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!