Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ινδία: Οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι 23χρονης φοιτήτριας εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού
[Lifo]: Ινδία: Οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι 23χρονης φοιτήτριας εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού

[Lifo]: Ινδία: Οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι 23χρονης φοιτήτριας εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού

Τέσσερις άνδρες εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού μετά την καταδίκη τους για το βιασμό και τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας σε λεωφορείο

Στην Ινδία τέσσερις άνδρες εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού μετά την καταδίκη τους για το βιασμό και τη δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012.

Το άγριο έγκλημα, που συγκλόνισε τον κόσμο, έθεσε τη χώρα στο προσκήνιο για το ιστορικό της με εγκλήματα κατά των γυναικών.

Οι άνδρες εκτελέστηκαν την Παρασκευή στη φυλακή Tihar, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, ανέφεραν τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια ειδήσεων. Ο πρόεδρος της Ινδίας, Ram Nath Kovind, είχε απορρίψει αιτήματα για απόδοση χάρης, όταν νωρίτερα το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε αιτήματα αναθεώρησης των θανατικών ποινών.

Ο Akshay Thakur, ο Vinay Sharma, ο Pawan Gupta και ο Mukesh Singh καταδικάστηκαν σε θάνατο από ένα δικαστήριο το 2013 και με την εκτέλεση της ποινής χθες έγιναν οι πρώτοι εγκληματίες που θανατώνονται στην Ινδία από το 2015. Λίγες ώρες μετά την εκτέλεση των φυλακισμένων την Παρασκευή το πρωί, η μητέρα του θύματος δήλωσε: «Αγκάλιασα τη φωτογραφία της κόρης μου και της είπα ότι τελικά δικαιωθήκαμε».

Oι 4 δράστες που εκτελέστηκαν:

Η ασφάλεια ήταν ισχυρή έξω από τη φυλακή με μεγάλο αριθμό αστυνομικών και στρατιωτικών να έχουν παραταχθεί για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!