Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ινδία: Ανησυχία μετά τα πλάνα σε νοσοκομείο της Βομβάης – Μαζί νεκροί και ασθενείς του κορωνοϊού
[Lifo]: Ινδία: Ανησυχία μετά τα πλάνα σε νοσοκομείο της Βομβάης – Μαζί νεκροί και ασθενείς του κορωνοϊού

[Lifo]: Ινδία: Ανησυχία μετά τα πλάνα σε νοσοκομείο της Βομβάης – Μαζί νεκροί και ασθενείς του κορωνοϊού

Οι εικόνες σοκάρουν με τους νεκρούς να κείτονται δίπλα σε ασθενείς μέσα σε νοσοκομείο στην Ινδία

Πλάνα που δείχνουν πτώματα ξαπλωμένα σε κρεβάτια δίπλα σε ασθενείς με κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Βομβάης στην Ινδία είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Τα πλάνα από το νοσοκομείο Sion στη Βομβάη απεικονίζουν πτώματα, τυλιγμένα σε μαύρη πλαστική σακούλα, που βρίσκονται δίπλα σε ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία.

Οι οικογένειες που φροντίζουν τους ασθενείς φαίνονται επίσης να περιφέρονται στους θαλάμους, με τα πτώματα να κείτονται τον χώρο.

Οι εικόνες αυτές σύμφωνα με τον Guardian, προκάλεσαν οργή στο κοινό αυξάνοντας την ανησυχία για το αδύναμο σύστημα υγείας και τους ανεπαρκείς κανόνες υγιεινής που τηρούνται, ικανούς να οδηγήσουν σε αύξηση των κρουσμάτων.

Τα επίσημα στοιχεία της χώρας για τους ασθενείς με Covid-19 παραμένουν χαμηλά σε σύγκριση με την κλίμακα της πανδημίας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, και αναλογικά του πληθυσμού της Ινδίας.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου, Pramod Ingale, από την πλευρά του κατηγορεί τις οικογένειες των νεκρών ότι δεν φροντίζουν να συλλέξουν τις σορούς των αγαπημένων τους και είπε ότι τα πτώματα έμειναν στο θάλαμο επειδή το νεκροτομείο ήταν γεμάτο.

Πρόσθεσε δε, ότι οι κανόνες δεν ήταν σαφείς σχετικά με το τι πρέπει να κάνει το νοσοκομείο με τα αζήτητα πτώματα. Λίγο μετά τις δηλώσεις του υποβιβάστηκε από τη διοίκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!