Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Υιοθέτησε πέντε αδέρφια για να μην χωριστούν σε ανάδοχες οικογένειες: «Είμαι για πάντα ο μπαμπάς σας»
[Lifo]: Υιοθέτησε πέντε αδέρφια για να μην χωριστούν σε ανάδοχες οικογένειες: «Είμαι για πάντα ο μπαμπάς σας»

[Lifo]: Υιοθέτησε πέντε αδέρφια για να μην χωριστούν σε ανάδοχες οικογένειες: «Είμαι για πάντα ο μπαμπάς σας»

Ο 29χρονος Ρόμπερτ Κάρτερ αποφάσισε να υιοθετήσει και τα πέντε αδέρφια για να παραμείνουν μαζί και να μεγαλώσουν παρέα

Ένας άντρας από το Οχάιο , που πριν χρόνια χωρίστηκε από τα αδέρφια του σε ανάδοχες οικογένειες, αποφάσισε να υιοθετήσει πέντε παιδιά -αφού πρώτα τα ένωσε- για να μην χωριστούν μεταξύ τους.

Ο Ρόμπερτ Κάρτερ ήταν μόλις 12 ετών όταν δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια και χωρίστηκε από τα οκτώ αδέρφια του. Συνειδητοποιώντας το ψυχολογικό τραύμα που του προκάλεσε, ο 29χρονος σήμερα Κάρτερ αρνήθηκε να αφήσει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και επέμεινε να επανενωθούν τα τρία αγόρια που φιλοξενούσε ως ανάδοχος τον Δεκέμβριο του 2018 με τις δυο αδερφές τους.

Αφού κατάφερε να σμίξει ξανά την πεντάδα, αποφάσισε λίγο αργότερα να υιοθετήσει τα πέντε παιδιά, ώστε να βεβαιωθεί πως θα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν όλα μαζί και για πάντα το ένα στο πλευρό του άλλου.

«Δεν μπορώ καν να περιγράψω τι σημαίνει για μένα. Το γεγονός και μόνο πως είναι μαζί, πως έχουν κάτι που θα τα βοηθήσει να θυμούνται το παρελθόν τους…είναι ωραίο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν μαζί και να δημιουργούν κοινές αναμνήσεις», λέει.

Χρόνια πριν γίνει ανάδοχος στους Robert, 9, Giovanni, 5, και Kiontae, 4, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις δικές του προκλήσεις ως τρίτος στη σειρά από εννέα παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!