Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Γώγος: O συνωστισμός κυριότερος παράγοντας κινδύνου – Θα έχουμε περισσοτέρους ασυμπτωματικούς
[Lifo]: Γώγος: O συνωστισμός κυριότερος παράγοντας κινδύνου – Θα έχουμε περισσοτέρους ασυμπτωματικούς

[Lifo]: Γώγος: O συνωστισμός κυριότερος παράγοντας κινδύνου – Θα έχουμε περισσοτέρους ασυμπτωματικούς

Η απόσταση είναι η μόνη λύση για την αποφυγή του κορωνοϊού, προειδοποιεί ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος

Τον κώδωνα του κινδύνου για την μετάδοση του κορωνοϊού κρούουν οι επιστήμονες μετά τις εικόνες συνωστισμού που σημειώθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο, καθηγητή παθολογίας και λοιμωξιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, ο κορωνοϊός δεν μας έχει εγκαταλείψει και είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας. «Ο κυριότερος παράγοντας κινδύνου είναι ο συνωστισμός. Καλύτερος τρόπος προφύλαξης είναι η αποστασιοποίηση», είπε μιλώντας στο MEGA.

Ο ίδιος σημείωσε πως αν οι εικόνες αυτές σημειώνονται τώρα, όσο περνάει το καλοκαίρι, αυξάνεται η θερμοκρασία και έρχονται τουρίστες, τα πράγματα θα είναι πιο σοβαρά. «Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε περισσοτέρους ασυμπτωματικούς φορείς στη χώρα μας. Η μόνη λύση είναι η απόσταση».

Ο κ. Γώγος αναφέρθηκε στην ατομική ευθύνη που έχει ο καθένας από εμάς, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρχει και επιτήρηση από την πολιτεία για την τήρηση των μέτρων. «Θα τηρηθούν οι αποστάσεις καλύτερα όταν υπάρχει και επιτήρηση και το άγχος του ελέγχου».

Με πληροφορίες από MEGA

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!