Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα – Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που οδήγησε σε κράτηση
[Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα – Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που οδήγησε σε κράτηση

[Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα – Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που οδήγησε σε κράτηση

Ο γνωστός tattoo artist μαζί με τρία ακόμη μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του επιστρέφουν στην Αθήνα μετά την κράτηση στο Μεξικό

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τρία μέλη του τηλεοπτικού του συνεργείου, που κρατούνταν στο αεροδρόμιο του Μεξικού.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες τους πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 20:50 (ώρα, Μεξικού), δηλαδή στις 05:10, ώρα Ελλάδος, με πτήση από το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού για τη Φρανκφούρτη κι από εκεί να κατευθυνθούν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ελληνική πρεσβεία, στην πόλη του Μεξικού, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσει το ζήτημα και να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα τέσσερις άντρες, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε εντός του αεροσκάφους της Lufthansa κι ανάγκασε τον πιλότο να δώσει εντολή να αποβιβαστούν οι τέσσερις άντρες.

Αυτό ήταν κάτι που είχε δυσχεράνει την θέση τους απέναντι στις μεξικανικές Αρχές που τους έδωσαν τελεσίγραφο να αποχωρήσουν οικειοθελώς το συντομότερο δυνατόν από τη χώρα.

Είχε προηγηθεί η εντολή για απέλαση, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο επιτετραμμένος της πρεσβείας, με τις μεξικανικές αρχές ωστόσο να διαφωνούν κάθετα στο ενδεχόμενο να παραμείνουν εντός της χώρας και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ενδοχώρα οι τέσσερις άντρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!