Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά στη «διάψευση» της πρεσβείας του Μεξικού: «Έχω φωτογραφία»
[Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά στη «διάψευση» της πρεσβείας του Μεξικού: «Έχω φωτογραφία»

[Lifo]: Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά στη «διάψευση» της πρεσβείας του Μεξικού: «Έχω φωτογραφία»

Ο παρουσιαστής και tattoo artist απαντά στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού

Ο Γιώργος Μαυρίδης επανήλθε στο θέμα της κράτησής του στο Μεξικό, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πρεσβεία της χώρας στην Ελλάδα .

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο παρουσιαστής και tattoo artist αναφέρει ότι έχει στο κινητό του φωτογραφία από την «ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα» του αεροδρομίου «Benito Juarez» στην Πόλη του Μεξικού.

Επίσης, αναφέρει ότι έχει τα στοιχεία συγκρατουμένων του «που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”».

Στην ίδια ανάρτηση, ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει ότι αν ήταν στη θέση της πρεσβείας του Μεξικού «δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου».

Τι ανέφερε η πρεσβεία του Μεξικού

Ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα, αντιδρώντας στις δηλώσεις που είχε κάνει ο παρουσιαστής σχετικά με τις συνθήκες κράτησής του. «Μας είχαν σε ένα κελί στο Μεξικό, χωρίς νερό και φαγητό», είχε πει μεταξύ άλλων επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

«Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού “Benito Juárez” δεν διαθέτει κελιά ούτε φυλακή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!