Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Γεωργιάδης: Είμαστε σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για τους πλειστηριασμούς
[Lifo]: Γεωργιάδης: Είμαστε σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για τους πλειστηριασμούς

[Lifo]: Γεωργιάδης: Είμαστε σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για τους πλειστηριασμούς

«Θα βρεθεί λύση στον κατάλληλο χρόνο», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

Η κυβέρνηση είναι σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για το θέμα των πλειστηριασμών , δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης .

«Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για τους πλειστηριασμούς», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Απαντώντας σε ερώτηση για την προστασία πρώτης κατοικίας, που εκπνέει στις 30 Απριλίου, ανέφερε ότι το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, ενώ τόνισε ότι θα βρεθεί λύση στον κατάλληλο χρόνο.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι θεωρεί παντελώς απίθανο «οι τράπεζες ή οι θεσμοί να ονειρεύονται πλειστηριασμούς αυτές τις ώρες». Σημείωσε παράλληλα, σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, ότι τα δικαστήρια είναι κλειστά αυτό το διάστημα .

Σε ό,τι αφορά τις εισπρακτικές εταιρείες- που αποφασίστηκε να κλείσουν για όσο διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού- ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι η συμφωνία που επετεύχθη προβλέπει μεταξύ των άλλων την αναστολή καταβολής των δόσεων για τρεις μήνες στους πιστούχους που δικαιούνται την κρατική ενίσχυση των 800 ευρώ, κατόπιν επικοινωνίας με τον δανειολήπτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!