Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Γεωργιάδης: Η Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει στη φυλακή» – ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης
[Lifo]: Γεωργιάδης: Η Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει στη φυλακή» – ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

[Lifo]: Γεωργιάδης: Η Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει στη φυλακή» – ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

Αντιδράσεις από Ελένη Τουλουπάκη και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Συνεχίζονται οι πολιτικοί τριγμοί μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανάφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Ελένη Τουλουπάκη «πρέπει να μπει στη φυλακή».

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι η Ελένη Τουλουπάκη καταχράστηκε την εξουσία της παραβιάζοντας το Σύνταγμα. «Αυτό είναι η βαρύτερη από όλες της τις πράξεις», είπε. «Η κυρία Τουλουπάκη αποφάσισε να παραβιάσει το Σύνταγμα» είπε ο κ. Γεωργιάδης με τον Νίκο Παππά να του απαντάει ότι «απειλεί δικαστικούς».

«Η κυρία αυτή για να σας κάνει πολιτικό χατίρι αποφάσισε να παραβιάσει το Σύνταγμα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αντιδράσεις από Ελένη Τουλουπάκη

Για παραβίαση της νομοθεσίας που δεν επιτρέπει σε κρατικούς αξιωματούχους να τοποθετούνται δημόσια σε ανοικτές στη δικαιοσύνη υποθέσεις, κατηγορεί η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έψεξε ενέργειες της σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση. Η εισαγγελέας που ελέγχεται μετά από καταγγελίες πολιτικών για την ενοχοποίηση τους χωρίς στοιχεία στην υπόθεση της Novartis, δηλώνει ότι θα κινηθεί σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την προάσπιση της προσωπικότητά της.

«Η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!