Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Game of Thrones: Το HBO ξεκινά την ανάπτυξη πολλών διαφορετικών prequels
[Lifo]: Game of Thrones: Το HBO ξεκινά την ανάπτυξη πολλών διαφορετικών prequels

[Lifo]: Game of Thrones: Το HBO ξεκινά την ανάπτυξη πολλών διαφορετικών prequels

Σε μια κίνηση αντίστοιχη με αυτή του Disney+ για το Star Wars, το γνωστό δίκτυο ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί όλο το υλικό που έχει γράψει στο παρελθόν ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Το Game of Thrones δεν εδραίωσε απλά το HBO στην κορυφή των τηλεοπτικών στούντιο, αλλά ήταν το τηλεοπτικό γεγονός της περασμένης δεκαετίας, με επεισόδια που είχαν budget αντίστοιχα με blockbusters και αναπόσπαστο πια κομμάτι της pop κουλτούρας.

Από τη στιγμή που ο συγγραφέας των βιβλίων Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν έχει πολύ περισσότερο υλικό προς εκμετάλλευση, το HBO δε θα έμενε μόνο σε μια σειρά. Αντιθέτως ετοιμάζει αντεπίθεση τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας ήδη την παραγωγή ενός prequel αλλά κα εξετάζοντας τις λεπτομέρειες για να δώσει πράσινο φως σε πολλά περισσότερα.

Σε μια κίνηση που φαίνεται να στέκεται απέναντι στη θέληση της Disney να ξεζουμίσει το σύμπαν του Star Wars, το HBO ενδέχεται να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον κόσμο του Γουέστερος. Είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό πως το 2022 θα προβληθεί το House of the Dragon, η σειρά prequel που θα εστιάσει σε γεγονότα που οδήγησαν στον εμφύλιο πόλεμο τους Ταργκάρυεν.

Παράλληλα με αυτή τη σειρά όμως, το Variety ανέφερε πως το δίκτυο είναι σε αρχική ανάπτυξη της σειράς βιβλίων Tales of Dunk and Egg που αποτελείται από 3 ιστορίες, το The Hedge Knight (που κυκλοφόρησε το 1998), το The Sworn Sword (2003) και το The Mystery Knight (2010).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!