Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Forma.gov.gr: Τα έγγραφα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας
[Lifo]: Forma.gov.gr: Τα έγγραφα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας

[Lifo]: Forma.gov.gr: Τα έγγραφα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Με ειδικά έγγραφα ή sms οι μετακινήσεις από το Σάββατο 7 έως τις 30 Νοεμβρίου λόγω του δεύτερου lockdown

Στα πρότυπα του πρώτου lockdown , είναι τα ειδικά έγγραφα και η αποστολή sms στο 13033 για την μετακίνηση των πολιτών σε όλη τη χώρα, μετά και την επιβολή των νέων έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού .

Τα μέτρα τίθενται σε εφαρμογή από το Σάββατο στις 6 π.μ και για τρεις εβδομάδες έως και την 30η Νοεμβρίου, οπότε και ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας . Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις θα κάνει στις 18:00 ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο forma.gov.gr παρέχονται όλες οι οδηγίες που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ υπάρχουν και οι δύο τύποι εγγράφων, όπου οι πολίτες πρέπει να δηλώνουν την κίνησή τους.

Οι μετακινήσεις των πολιτών απαγορεύονται μεταξύ 00:00 έως 05:00 ενώ επιτρέπονται μόνο οι μετακινήσεις για λόγους εργασίας (με βεβαίωση εργοδότη τύπου Α, χωρίς SMS), υγείας (SMS – Επιλογή 1) και η ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο (SMS – Επιλογή 6).

Σημειώνεται επίσης ότι η μετάβαση ανήλικων τέκνων από και προς τις σχολικές μονάδες επιτρέπεται από έναν γονέα/κηδεμόνα με την αποστολή SMS – Επιλογή 4 και με πιστοποιητικό-βεβαίωση της Διεύθυνσης του σχολείου, στην οποία αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή-τριας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!