Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Folli Follie: Μήνυση στην οικογένεια Κουτσολιούτσου – Δεν επιστρέφουν εταιρικά οχήματα
[Lifo]: Folli Follie: Μήνυση στην οικογένεια Κουτσολιούτσου – Δεν επιστρέφουν εταιρικά οχήματα

[Lifo]: Folli Follie: Μήνυση στην οικογένεια Κουτσολιούτσου – Δεν επιστρέφουν εταιρικά οχήματα

Εταιρικά οχήματα υψηλού κυβισμού διεκδικεί η Folli Follie από την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Μήνυση με την κατηγορία της κακουργηματικής υπεξαίρεσης κατέθεσε κατά μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου η νέα διοίκηση της Follie Follie .
Συγκεκριμένα, μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου κατηγορούνται ότι δεν επιστρέφουν υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα τα οποία υπάγονται στον εταιρικό στόλο παρά τη σχετική απαίτηση της νέας διοίκησης της εταιρείας που ορίστηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς . Παρότι κάποια από τα οχήματα παραδόθηκαν στην εταιρεία φαίνεται πως υπήρξε «εμπλοκή» για κάποια που χρησιμοποιούνται από μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το capital.gr τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι προσωπικά τους είδη βρίσκονται ακόμη σε εταιρικά γραφεία που τους έχει απαγορευτεί πλέον η είσοδος και αρνήθηκαν την επιστροφή των οχημάτων. Προτάθηκε συνάντηση προκειμένου να τους παραδοθούν τα αντικείμενα αυτά και οι ίδιοι να επιστρέψουν κλειδιά και οχήματα, πλην ματαίωσαν το ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου δεσμεύτηκε η θαλαμηγός «Phalarope», με σημαία Μάλτας, η οποία εμφανιζόταν να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Με πληροφορίες από capital.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!