Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Το Φεστιβάλ Αθηνών τροποποιεί το πρόγραμμα δράσεων του Open Plan
[Lifo]: Το Φεστιβάλ Αθηνών τροποποιεί το πρόγραμμα δράσεων του Open Plan

[Lifo]: Το Φεστιβάλ Αθηνών τροποποιεί το πρόγραμμα δράσεων του Open Plan

Δείτε τις δράσεις που συνεχίζονται καθώς και αυτές που προς το παρόν αναβάλλονται, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης της Covid-19.

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου τροποποιεί το πρόγραμμα των δράσεων της ενότητας Open Plan. Κάποιες από τις δράσεις συνεχίζονται και άλλες προς το παρόν αναβάλλονται, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης της Covid-19.

Στο πρόγραμμα εντάσσεται μια νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ, το Radio Plays, που θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο σε καλλιτεχνική σύλληψη Κατερίνας Ευαγγελάτου .

Διαδικτυακά συνεχίζουν τη λειτουργία τους τρία εργαστήρια: το, εμπνευσμένο από τη μορφή της Ιφιγένειας, εργαστήριο μόδας Morphés με την Ιωάννα Κουρμπέλα, το εργαστήριο ηλεκτρονικής μουσικής σύνθεσης με τον Άκη Σίνο και την Anke Eckardt, CHRONOTOPIA Αντηχήσεις / Echoes και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους με τη χορογράφο Μαριάννα Καβαλλιεράτου και τον συνθέτη Γιώργο Μιζήθρα, Ancient Future Solo.

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, το Open Plan εμπλουτίζεται με το πρόγραμμα των Radio Plays, μια νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ, σε καλλιτεχνική σύλληψη της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Πέντε ξεχωριστοί δημιουργοί, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, ο Γιάννης Χουβαρδάς, o Δημήτρης Καταλειφός, ο Αργύρης Ξάφης, η Μαρία Μαγκανάρη και ο Γιώργος Κουτλής, αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία αντίστοιχων ραδιοφωνικών έργων, βασισμένων σε ελληνικά αστυνομικά διηγήματα, τα οποία ζωντανεύουν φωνές αγαπημένων ηθοποιών απ’ όλες τις γενιές του θεάτρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!