Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τι φέρνει το «σκληρό» lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από την Πέμπτη
[Lifo]: Τι φέρνει το «σκληρό» lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από την Πέμπτη

[Lifo]: Τι φέρνει το «σκληρό» lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από την Πέμπτη

Τι παραμένει ανοιχτό και τι κλείνει – Τι αλλάζει στις μετακινήσεις

Σε καθεστώς lockdown εισέρχεται η Αττική από αύριο, Πέμπτη, έως και τις 28 Φεβρουαρίου, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η μετάδοση της πανδημίας το κορωνοϊού.

Αυστηρά περιοριστικά μέτρα στο Λεκανοπέδιο, αλλά και ενδεχόμενη βεντάλια περιορισμών στο επόμενο δίμηνο, ανακοίνωσε επισήμως στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέτρα θα εξειδικευτούν από τους συναρμόδιους υπουργούς σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Κατόπιν της εισήγησης της επιτροπής επιδημιολόγων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας κάθε μορφής λιανεμπορίου, ενώ στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως, εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία.

Επιπλέον, η έξοδος για ατομική άσκηση θα νοείται μόνο κοντά στον τόπο της κατοικίας χωρίς τη χρήση οχήματος με την μετακίνηση 6.

Για τη βεντάλια των περιορισμών ξεκαθάρισε ότι στο επόμενο δίμηνο θα ανοίγει και θα κλείνει, ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού.

Τι παραμένει ανοιχτό και τι κλείνει

Αναλυτικότερα παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5:00 το πρωί στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!