Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: To Facebook «κατέβασε» διαφημίσεις της καμπάνιας Τραμπ- Λόγω συμβόλου που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί
[Lifo]: To Facebook «κατέβασε» διαφημίσεις της καμπάνιας Τραμπ- Λόγω συμβόλου που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί

[Lifo]: To Facebook «κατέβασε» διαφημίσεις της καμπάνιας Τραμπ- Λόγω συμβόλου που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί

Κρίθηκε ότι παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας κατά του οργανωμένου μίσους

Το Facebook αφαίρεσε διαφημίσεις της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ , στις οποίες εμφανιζόταν ένα σύμβολο που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για την κατηγοριοποίηση των κρατουμένων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε σε διαφημίσεις ένα κόκκινο τρίγωνο, προκειμένου να βάλλει κατά της Antifa, που έχει κατηγορήσει ο Αμερικανός πρόεδρος ότι υποκινεί τη βία και τους βανδαλισμούς στις διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού, αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο.

«Επικίνδυνοι όχλοι ακροαριστερών ομάδων τρέχουν στους δρόμους μας προκαλώντας απόλυτο χάος», ανέφεραν οι διαφημίσεις της καμπάνιας στο Facebook. Από κάτω υπήρχε ένα ανεστραμμένο κόκκινο τρίγωνο, σαν αυτό που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για τους κομμουνιστές και άλλους πολιτικούς κρατουμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

«Αφαιρούμε αυτές τις αναρτήσεις και τις διαφημίσεις λόγω παραβίασης των πολιτικών μας ενάντια στο οργανωμένο μίσος», ανέφερε το Facebook σε ανακοίνωση. «Η πολιτική μας απαγορεύει τη χρήση ενός απαγορευμένου συμβόλου ομάδας μίσους για την αναγνώριση πολιτικών κρατουμένων, χωρίς το περιεχόμενο που καταδικάζει ή εξετάζει το σύμβολο», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

Ο Τιμ Μέρτο, διευθυντής της καμπάνιας του Τραμπ υπεραμύνθηκε των διαφημίσεων που εμφανίστηκαν στις σελίδες του προέδρου και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς. «Το κόκκινο τρίγωνο είναι ένα σύνηθες σύμβολο της Antifa που χρησιμοποιείται σε μια διαφήμιση για την Antifa.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!