Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Εξαφάνιση Έλληνα ναυαγοσώστη: Βρέθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας και η εικόνα περιπλέκει την υπόθεση
[Lifo]: Εξαφάνιση Έλληνα ναυαγοσώστη: Βρέθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας και η εικόνα περιπλέκει την υπόθεση

[Lifo]: Εξαφάνιση Έλληνα ναυαγοσώστη: Βρέθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας και η εικόνα περιπλέκει την υπόθεση

Η εξαφάνιση του 34χρονου Γιάννη Οικονομόπουλου παραμένει μυστήριο για πολλούς λόγους και σε αυτούς έρχεται να προστεθεί ένα βίντεο

Η εξαφάνιση του 34χρονου Γιάννη Οικονομόπουλου παραμένει μυστήριο για πολλούς λόγους και σε αυτούς έρχεται να προστεθεί ένα βίντεο – το πρώτο – από κάμερα ασφαλείας, τραβηγμένο την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας ναυαγοσώστης χάθηκε ανεξήγητα από το σπίτι του. Το κινητό του έμεινε για στην φόρτιση και το πρωινό του άθικτο ήταν στον φούρνο. Όταν η σύντροφός του γύρισε στο σπίτι από την δουλειά, βρήκε την πόρτα ανοικτή – όπως κατέθεσε στην αστυνομία.

Τώρα, το μοναδικό βίντεο – ντοκουμέντο από την ημέρα της εξαφάνισής του γεννά περισσότερα ερωτήματα, καθώς ένας άνδρας που φορά ακριβώς τα ρούχα του Γιάννη φαίνεται να περπατά με ένα μόνο παπούτσι στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, στο Λονδίνο, λίγα μέτρα από την κατοικία του στην οποία δεν επέστρεψε ποτέ.

Η ώρα είναι 14:11μ.μ. Ο Γιάννης εμφανίζεται να περπατά φορώντας μόνο το ένα αθλητικό του παπούτσι ενώ στο αριστερό του πόδι έχει μόνο μια λευκή κάλτσα. Το άλλο υπόδημα δεν βρέθηκε ποτέ, παρά την έρευνα στο διαμέρισμα και στην ευρύτερη περιοχή. Δεν είναι μία φυσιολογική εικόνα και κανείς μέχρι στιγμής δεν ξέρει τι έχει συμβεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!