Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Εθνικό Θέατρο: Αναλυτικά το ρεπερτόριο για τη σεζόν 2020-21 – Τα μέτρα προστασίας
[Lifo]: Εθνικό Θέατρο: Αναλυτικά το ρεπερτόριο για τη σεζόν 2020-21 – Τα μέτρα προστασίας

[Lifo]: Εθνικό Θέατρο: Αναλυτικά το ρεπερτόριο για τη σεζόν 2020-21 – Τα μέτρα προστασίας

Το ρεπερτόριο για τον χειμώνα 2020-21 ανακοίνωσε το Εθνικό Θέατρο

Το ρεπερτόριο της σεζόν 2020 – 2021 γνωστοποίησε το Εθνικό Θέατρο , με τον Δημήτρη Λιγνάδη να αναφέρει πως και αυτόν τον χειμώνα το Εθνικό Θέατρο θα συνεχίσει να επιτελεί την ιστορική του αποστολή.

Στο μήνυμά του για την ανακοίνωση του ρεπερτορίου ο Δημήτρης Λιγνάδης παραθέτει τον στίχο του Οδυσσέα Ελύτη «κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε, μπήκαμε μέσ’ στα όλα και περάσαμε» και εκφράζει την ελπίδα του πως για τη θεατρική χρονιά που ξεκινάει, αυτός ο στίχος «θα γίνει αφετηρία και έμπνευση για το Εθνικό μας Θέατρο».

«Για το Εθνικό μας Θέατρο που από την έναρξη της πανδημίας στον τόπο μας, με θυσίες πολλές και αγώνες πολλών, άντεξε. Και συνεχίζει και τούτο τον χειμώνα να επιτελεί την ιστορική αποστολή του. Για το Εθνικό μας Θέατρο, που δεν σταμάτησε ποτέ να δοκιμάζει και να δυναμώνει τις αντοχές του, που δεν έπαψε ποτέ να αιμοδοτεί τον πολιτισμό μας. Μένουμε ζωντανοί και δυνατοί. Κλυδωνιζόμαστε αλλά δεν κλονιζόμαστε», αναφέρει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τις πόρτες μας και τις καρδιές μας, για να υποδεχτούμε τον θεατή. Τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα. Αλλά και διατηρώντας την άμετρη πίστη, ότι το θέατρο αντιτάσσεται στη δυστοπία και στον φόβο» αναφέρει καλώντας το κοινό να εμπιστευτεί και να στηρίξει το θέατρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!