Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ερντογάν για Ελλάδα: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν από 100 χρόνια
[Lifo]: Ερντογάν για Ελλάδα: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν από 100 χρόνια

[Lifo]: Ερντογάν για Ελλάδα: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα όπως πριν από 100 χρόνια

«Πριν από έναν αιώνα είτε τους θάψαμε στο χώμα είτε τους ρίξαμε στη θάλασσα. Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα»

Σε νέα εμπρηστική δήλωση προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ευχόμενος «όσοι επιτίθενται στην ανεξαρτησια της Τουρκίας» να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα με αυτό που πλήρωσαν πριν από 100 χρόνια.

«Πριν από έναν αιώνα είτε τους θάψαμε στο χώμα είτε τους ρίξαμε στη θάλασσα. Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα» φέρεται να είπε ο Τούρκος πρόεδρος μέσω του τηλεφώνου του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κρατούσε το κινητό σε ανοιχτή ακρόαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, σε ομιλία του προς τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν από αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα».

«Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις»

Η νέα δήλωση έρχεται λίγες ώρες μετά το μήνυμα έξι λέξεων που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , τονίζοντας ότι όταν σταματήσουν οι προκλήσεις, θα ξεκινήσει ο διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!