Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ερντογάν: Αστείο να βάζουν μπροστά την ανίκανη Ελλάδα – «Παγκόσμια δύναμη» η Τουρκία
[Lifo]: Ερντογάν: Αστείο να βάζουν μπροστά την ανίκανη Ελλάδα – «Παγκόσμια δύναμη» η Τουρκία

[Lifo]: Ερντογάν: Αστείο να βάζουν μπροστά την ανίκανη Ελλάδα – «Παγκόσμια δύναμη» η Τουρκία

Νέες δηλώσεις Ερντογάν – Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να ξεκαθαρίζει ότι «τα χρονοδιαγράμματα και τα μέτρα προς την Τουρκία είναι ξεκάθαρα»

Σε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Γαλλίας προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν , με την Ευρωπαϊκή Ένωση να ξεκαθαρίζει ότι «τα χρονοδιαγράμματα και τα μέτρα προς την Τουρκία είναι ξεκάθαρα».

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία του για το νέο δικαστικό έτος ανέφερε πως «ό,τι και αν κάνουν, δεν θα μας σταματήσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Η εποχή εκείνων που αποίκησαν κάθε μέρος και έσφαζαν κάθε έθνος τελείωσε».

«Είναι αστείο (για άλλες χώρες) να βάζουν μπροστά την Ελλάδα, που είναι ανίκανη, ενάντια σε μια περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη όπως η Τουρκία» είπε ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι οι δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο βασίζονται στην αναζήτηση δικαιωμάτων και δικαιοσύνης.

Ο Τούρκος πρόεδρος, έκανε λόγο για επιθυμία ορισμένων να αγνοήσουν την ακτογραμμή της Τουρκίας, λαμβάνοντας υπόψη ένα νησί έκτασης 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, αναφερόμενος στο Καστελλόριζο και υποστήριξε πως αυτό αποτελεί «η πιο ξεκάθαρη απόδειξη αδικίας».

«Ο καιρός των αποικιακών δυνάμεων έχει τελειώσει. Πιστεύουμε σε αυτή τη νέα περίοδο, οι σύμμαχοι της Τουρκίας θα αυξηθούν σταδιακά», υποστήριξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!