Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Εμβολιασμός για τον κορωνοϊό: Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 80-84 ετών
[Lifo]: Εμβολιασμός για τον κορωνοϊό: Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 80-84 ετών

[Lifo]: Εμβολιασμός για τον κορωνοϊό: Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 80-84 ετών

Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Άνοιξε, το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Ιανουαρίου, η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 80 έως 84 ετών.

Οι ηλικιωμένοι μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα emvolio.gov.gr , προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι που δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά:

  • Με μετάβαση στο φαρμακείο ώστε να κλειστούν τα δύο ραντεβού.
  • Με μετάβαση σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία και ένα τρίτο πρόσωπο κάνοντας μια υπεύθυνη δήλωση να κλείσει το ραντεβού.
  • Μέσω άυλης συνταγογράφησης και, σύμφωνα με τον υπουργό, υπήρχε και υπάρχει η μέριμνα με βάση τις διευθύνσεις που έχουν δηλωθεί ώστε να μπορέσει το σύστημα να προτείνει στοχευμένα ραντεβού και αυτός ο τρόπος αφορά πάνω από 50.000 πολίτες που είναι άνω των 85 ετών. Οι άνθρωποι αυτοί θα λάβουν τις επόμενες ώρες μηνύματα με έναν κωδικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να απαντήσουν στο 13034 με αυτόν τον κωδικό εφόσον είναι επιθυμητό το ραντεβού.
  • Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, καθώς μπαίνοντας σε αυτήν, δίνεται η δυνατότητα να ελεγχθεί η προτεραιοποίηση και, έπειτα, με χρήση των κωδικών του TAXISnet και του ΑΜΚΑ, μπορεί κανείς να μπει εκεί, να επιλέξει εμβολιαστικό κέντρο, ημέρα και χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, να επιβεβαιώσει τα ραντεβού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!