Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής των ειδικών- Για τα σχολεία στις «κόκκινες» περιοχές
[Lifo]: Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής των ειδικών- Για τα σχολεία στις «κόκκινες» περιοχές

[Lifo]: Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής των ειδικών- Για τα σχολεία στις «κόκκινες» περιοχές

Οι ειδικοί συζητούν αν πρέπει να ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σε αυτές τις περιοχές

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιεί αυτή την ώρα η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας και ένα από τα ζητήματα είναι το άνοιγμα των σχολείων στις «κόκκινες» περιοχές.

Οι ειδικοί θα συζητήσουν κατά πόσο πρέπει τη Δευτέρα να ανοίξουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στις περιοχές που είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένες και έχουν τεθεί σε αυστηρό lockdown, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Αυτή τη στιγμή επιπλέον μέτρα ισχύουν στις εξής περιοχές: στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Εορδαίας, Βοΐου και Κοζάνης (έως τη Δευτέρα 11/1), στην τοπική κοινότητα Παλαίκαστρου δήμου Σητείας (έως τις 15/1), στις τοπικές κοινότητες Νέδας, Αγιοχωρίου και Ήπιου του δημου Αρριανών στη Ροδόπη (έως τις 10/1), στην Κάλυμνο (έως τις 9/1), στην τοπική κοινότητα Κέλλης του δήμου Αμύνταιου (έως τις 8/1), στον δήμο Αλιάρτου- Θεσπιέων στη Βοιωτία (έως τις 15/1), στην κοινότητα Σπερχειάδας του δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα (έως τις 14/1). Τις συγκεκριμένες ημερομηνίες η επιτροπή των ειδικών θα επανεξετάσει το καθεστώς του αυστηρού lockdown για κάθε περίπτωση.

Στη σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη θα συζητηθεί και το θέμα των ελέγχων που γίνονται στους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο η επιτροπή των ειδικών θα αξιολογήσει τα δεδομένα για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνουν εισήγηση για το λιανεμπόριο και τα γυμνάσια και τα λύκεια .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!