Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Έκτακτα μέτρα στην Αττική: Τι ισχύει για κινηματογράφους, θέατρα και κέντρα διασκέδασης
[Lifo]: Έκτακτα μέτρα στην Αττική: Τι ισχύει για κινηματογράφους, θέατρα και κέντρα διασκέδασης

[Lifo]: Έκτακτα μέτρα στην Αττική: Τι ισχύει για κινηματογράφους, θέατρα και κέντρα διασκέδασης

Λουκέτο σε κέντρα διασκέδασης και έκτακτα μέτρα σε κινηματογράφους και θέατρα από αύριο

Έκτακτα μέτρα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά και χώρους πολιτισμού όπως είναι τα θέατρα και τα σινεμά, φέρνει η αυξημένη επιδημιολογική εικόνα της Αττικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της LiFΟ.gr ο σχεδιασμός δε, για λουκέτο στα θέατρα άλλαξε την τελευταία στιγμή, κατόπιν πιέσεων της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, από αύριο 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου:

1. Σε όλες τις συναυλίες που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους τίθεται όριο πληρότητας 50% και υποχρέωση για παρακολούθηση αποκλειστικά από καθήμενους. Επίσης, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και απαγορεύεται το αλκοόλ και το κάπνισμα.

2. Σε ό,τι αφορά τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με ζωντανή μουσική, δηλαδή τα κέντρα διασκέδασης με ΚΑΔ 5630 1001, 5630 1009, 5630 1010, 5630 1011, 5630 1012 που παρέχουν ζωντανή μουσική και τις κλειστές αίθουσες συναυλιών με ΚΑΔ 9004 1009, η λειτουργία τους αναστέλλεται για 14 ημέρες.

3. Όσον αφορά στη λειτουργία θερινών και χειμερινών κινηματογράφων και θεάτρων τίθεται όριο πληρότητας 60% και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο όπως και κατά τη διάρκεια της παράστασης από τους θεατές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!