Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Εκνευρισμένος με όλους ο Τραμπ για τη νέα παραπομπή- Ζήτησε να μην πληρωθεί ο Τζουλιάνι
[Lifo]: Εκνευρισμένος με όλους ο Τραμπ για τη νέα παραπομπή- Ζήτησε να μην πληρωθεί ο Τζουλιάνι

[Lifo]: Εκνευρισμένος με όλους ο Τραμπ για τη νέα παραπομπή- Ζήτησε να μην πληρωθεί ο Τζουλιάνι

Πιο απομονωμένος από ποτέ ο απερχόμενος πρόεδρος, ξεσπά στους συνεργάτες του

Πιο απομονωμένος από ποτέ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ – μετά τη δεύτερη παραπομπή του – και ξεσπά σε συνεργάτες και συμμάχους που θεωρεί ότι δεν τον υπερασπίστηκαν επαρκώς. Από αυτό δεν γλίτωσε ούτε ο Ρούντι Τζουλιάνι.

Ο απερχόμενος πρόεδρος- εκνευρισμένος με τη δεύτερη παραπομπή- ζήτησε από συνεργάτες του να μην καταβάλουν αμοιβή στον προσωπικό δικηγόρο του. Σύμφωνα με το CNN, δεν είναι ξεκάθαρο αν σοβαρολογούσε με αυτές τις οδηγίες, δεδομένου ότι ξεσπά σχεδόν εναντίον όλων μετά τα τελευταία γεγονότα.

Πέρα από την εντολή να μην καταβληθεί αμοιβή στον Τζουλιάνι, σύμφωνα με την Washington Post ο Τραμπ απαίτησε να εγκρίνει προσωπικά τις όποιες αποζημιώσεις για τα έξοδα που έκανε ο δικηγόρος ταξιδεύοντας εκ μέρους του, για να προσφύγει κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων σε πολιτείες- κλειδιά.

Κατ’ ιδίαν ο Τραμπ έχει εκφράσει ανησυχία για κάποιες κινήσεις του Τζουλιάνι και δεν εκτίμησε την απαίτηση του δικηγόρου για 20.000 δολάρια αμοιβή την ημέρα για τη δουλειά του στην προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος, αναφέρουν επίσης οι πηγές της Washington Post.

Βλέποντας την παραπομπή του να προχωρά γρήγορα, ο Τραμπ ήταν γενικά συγχυσμένος γιατί ουσιαστικά κανένας δεν τον υπερασπιζόταν, ανάμεσά τους η εκπρόσωπος Κάιλι ΜακΈνανι, ο σύμβουλος και γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ, ο νομικός σύμβουλος Λάρι Κούντλοου, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ρόμπερτ Ο’ Μπράιαν και ο προσωπάρχης Μαρκ Μίντοους, είπε στην εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της διοίκησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!