Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις συγγραφέα τους για τη Μπεκατώρου
[Lifo]: Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις συγγραφέα τους για τη Μπεκατώρου

[Lifo]: Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις συγγραφέα τους για τη Μπεκατώρου

«Αποκαλύψεις όπως αυτή έχουν τεράστια αξία όποτε κι αν γίνουν»

Ο εκδοτικός οίκος Μεταίχμιο παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις στις οποίες προέβη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, σχετικά με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

«Τις απόψεις που διατύπωσε ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κώστας Χαραλάς για τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι δεδομένο ότι τις αποδοκιμάζουμε ως εκδοτικός οίκος και ως άνθρωποι και περιττεύει να εξηγήσουμε τους λόγους», σημειώνει η Βάσω Παπαγεωργίου των εκδόσεων Μεταίχμιο, σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Αποκαλύψεις όπως αυτή έχουν τεράστια αξία όποτε κι αν γίνουν. Το θέμα είναι μείζον, τόσο η αποκάλυψη όσο και η αποσιώπηση, και προσπαθούμε μέσα από τα παιδικά βιβλία που εκδίδουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα μικρα κορίτσια και αγόρια, τις έφηβες και τους έφηβους στα θέματα του φύλου και των έμφυλων διακρίσεων. Ελπίζουμε ότι συμβάλλουμε ώστε ως κοινωνία να πάμε ένα βήμα μπροστά», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση με την οποία ο εκδοτικός οίκος αντιδρά στις δηλώσεις του συγγραφέα:

«Τις απόψεις που διατύπωσε ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κώστας Χαραλάς για τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου είναι δεδομένο ότι τις αποδοκιμάζουμε ως εκδοτικός οίκος και ως άνθρωποι και περιττεύει να εξηγήσουμε τους λόγους», σηε
Αποκαλύψεις όπως αυτή έχουν τεράστια αξία όποτε κι αν γίνουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!